Hirdetés

5 millió dollárért eladó az eredeti Batmobil

|

Az 1960-as sorozat egyik legszebb kelléke, a Batmobil ismét megvásárolható, a korábbiaknál magasabb áron.

Hirdetés

Na, most legyünk komolyak egy percre, mindenki gondolkodjon el, mégis mit tudna csinálni 5 millió dollárral. Akármit válaszolnátok, gondoljatok bele: jobb, mint az eredeti Batmobil?

Éppen eladó ugyanis az 1960-as években vetített Batman sorozat éke. Az eredeti Batmobil járgányt George Barris tervezte, és 1966-68 között hajtotta Adam West és Burt Ward. Legutóbb 2013-ban adták el a gépet 4,6 millió dollárért a Rick Champagne nevű úriembernek, aki most szeretne túladni rajta, pont ugyanabban az aukciós házban, ahol annak idején megvette.

Ezúttal 5 milliós áron lehet megvásárolni, így felszólítanánk minden vérgazdag olvasónkat, hogy gyorsan induljon el a Barrett-Jackson aukciós iroda felé, mielőtt lemarad az évtized vételéről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)