Hirdetés

Megjött a Battlefield társalkalmazás

|

A Battlelog app helyére érkezett a Battlefield Companion, mellyel követhetjük, hogy állunk a Battlefield 4-ben és a Battlefield 1-ben.

Hirdetés

A Battlefield játékosai számára már korábban is erősen ajánlott volt telepíteni a társalkalmazást. A korábban Battlelog néven futó app nem csak a legfrissebb hírekről tájékoztat, hanem értesítést tud küldeni arról is, hogy mely barátaink vannak épp online, és mivel játszanak.

Emellett követhetjük, hogy egyes játékokkal mennyi időt játszottunk, hány győzelmet tudhatunk magunkénak, rengeteg adatot nézegethetünk, vagy megváltoztathatjuk az egyes kasztok felszerelésének összeállítását. Ezek mellett emblémát is tervezhetünk.  Jelenleg csak a Battlefield 4-et és a Battlefield 1-et támogatja, de később a Hardline-nal is használható lesz. iOS-re innen, Androidra innen tölthetitek le, Windows 10 Mobile-ra pedig valamikor később lesz elérhető.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)