Hirdetés

Bejelentettek egy új Mortal Kombat játékot, de nem fogtok örülni neki

|

Van egy olyan érzésünk, hogy ez a Mortal Kombat bejelentés többeket fog felbőszíteni, mint kielégíteni.

Hirdetés

A Warner Bros. Games nagy lendülettel bejelentette a legújabb Mortal Kombat projektjét, csak ez a játék nem a kedvenc platformjainkra érkezik. Az új projekt címe Mortal Kombat: Onslaught, és egy mobilos címről van szó, amit látva mostanra valószínűleg már tucatnyian be is zárták ezt a hírt.

Akik maradtak, azoknak eláruljuk, hogy egy karaktergyűjtögetős szerepjátékról van szó, amiben valós idejű harcok pörögnek majd "egy sötét és veszélyes fenyegetéssel szemben" - jelentsen ez bármit is.

A bejelentés annyira egyébként nem meglepő, ha megnézzük, hogy a Mortal Kombat mobilos spin-offjai mekkora sikereket értek el.

Hirdetés

A Mortal Kombat Mobile-t 2015 óta bővítgetik, és egy rakat karakter és feature került bele mostanra a Mortal Kombat X és 11 alapján. Az alkalmazást több mint 150 millióan töltötték le, ami meg is válaszolja az ősöreg "kinek kell ez" kérdést.

A NetherRealm oldaláról még mindig nem tudjuk, hogy mire készülnek majd a közeljövőre, így az egyetlen Mortal Kombat infónk, ami van, az az, hogy a Mortal Kombat: Onslaught valamikor 2023-ban érkezik majd iOS-re és Androidra.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)