Hirdetés

Bioshock bejelentés - iOS-re költözik az Irrational klasszikusa

|

Az Irrational Games legendássá vált sorozatának első részét Iphone-ra és Ipadre portolják a fejlesztők.

Hirdetés

A 2007-es Bioshock valószínűleg sokunk Steam könyvtárában vagy polcán ott pihen, mert ez az egyik olyan játék, amit az ember időről időre újra elővesz, hogy sütkérezhessen egy kicsit Ken Levine zsenialitásának fényében.

Hamarosan pedig magaddal is viheted. Az Irrational Games-től elbúcsúztunk, de úgy látszik, hogy a Bioshock sorozattól egyelőre nem kell. A 2K Games bejelentette, hogy kiadja a Bioshockot iOS eszközökre, egészen pontosan negyedik generációsnál újabb iPadekre és iPhone 5-re (vagy jobbra). Az IGN beszámolója szerint a Bioshock iOS verziójának kompromisszumokat kellett kötnie a grafika, illetve az irányítás terén és valahol 30 fps alatt fut, de a mozgás ennek ellenére sem tűnik darabosnak és nagyrészt megőrizte azt a hangulatot, amiért régen beleszerettünk.

A 2K teljes játékként jelenteti meg a Bioshockot, a port nem egy mikrotranzakciókkal súlyosbított free-to-play játék lesz. Az árral kapcsolatban egyelőre nem mondott konkrétumokat a cég, de annyit megosztott, hogy az Androidos verzió nincs tervben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)