Hirdetés

BioShock - eltűnt az App Store-ból, az sem töltheti már le, aki megvette

|

A BioShock iOS-es változata nem aratott osztatlan sikert, és magas ára miatt sokan nem lesznek boldogok, hogy a 2K Games teljesen eltávolította az App Store-ból.

Hirdetés

Önmagában az, hogy a BioShock megjelent iOS-re, nagy dolog. Egy teljes értékű játék, amivel 2007-ben még PC-n és konzolon játszottunk, napjainkban gördülékenyen futott egy okostelefonon vagy táblagépen is.

Az már más kérdés, hogy a grafika lebutításával pont az a varázs veszett ki belőle, ami miatt elsőre beleszerettünk, és az irányítás is bőven hagyott kívánnivalót maga után. A mobiljátékokhoz képest magas, 17,99 eurós árat ezek fényében valószínűleg aránylag nem sokan csengették ki, de ettől függetlenül szomorú, hogy a játékot már ők sem tölthetik le az App Store-ból. A 2K Games még júliusban tette megvásárolhatatlanná, mert kompatibilitási problémák léptek fel az iOS 8.4 megjelenése után, és bár azt ígérték, kijavítják a hibákat, most úgy tűnik, erre már nem kerül sor. A 2K Support azt javasolta az egyik érintettnek, hogy próbáljon kártérítést kérni az Apple-től, de érdemes lehet megvárni a fejlesztők hivatalos nyilatkozatát.

Legutóbb az Electronic Arts távolított el egy jó adag címet, mi pedig kiválogattunk ötöt, ami a legjobban fog hiányozni. Reméljük, ez a tendencia nem folytatódik, és a klasszikussá vált mobiljátékokat még évekig élvezhetjük készülékeinken.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)