Hirdetés

Gyönyörű karaktereket lehet csinálni a Black Desert Online mobilos verziójában is

|

Elindult az előregisztráció Dél-Koreában a Black Desert Mobile-hoz, aminek örömére kaptunk egy rakat videót a játékból.

Hirdetés

A Black Desert Mobile a nagy sikerű MMORPG, a Black Desert Online játékélményét hivatott mobilokra vinni. Bár a játékmenetet lehetetlen lenne pontról pontra telefonra vinni, a látvány a mai eszközök mellett már nem marad el a nagy testvértől. A lenti videókon meg is nézhetitek, hogy milyen brutális grafikát kapunk majd telefonjainkra.

Hirdetés

A Black Desert Online elve arról vált híressé, hogy gyönyörű karaktereket lehet összehozni benne, ezt a sajátosságát pedig mobilokra is megkapjuk.

Igen, ezek a mobil verzióból vannak, bármennyire is nehéz elhinni. A játékmenetről is kaptunk videókat, amiket szintén érdemes meglesni.

Láthatóan a fejlesztők igyekeznek olyan közel maradni a PC-s nagytestvérhez, amennyire csak lehetséges. Kifejezetten örülök, hogy a lószelídítést is áthozzák, mert nem untam még meg 200 óra BDO után, hogy össze vissza dobáljanak a vadparipák.

Hogy nyugatra mikor fog érkezni ez a verzió, még nem tudjuk, de mivel a Black Desert Online a bolygó ezen részén is hatalmas siker volt, valószínűleg előbb-utóbb ezt is megkapjuk majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)