Hirdetés

Egy MMO RTS mobiljátékon dolgozik a Blizzard

|

Rég volt már, hogy a Blizzard egyik álláshirdetése leplezte le az új játékukat, de újfent megtörtént: ezúttal egy még be nem jelentett mobiljátékról értesülhettünk ilyen formában.

Hirdetés

A World of Warcraft köszöni szépen, továbbra is vígan elvan, az Overwatch szárnyal, a Hearthstone nem is lehetne népszerűbb, a Heroes of the Storm szintén sláger, így éppen itt az ideje annak, hogy valami újjal is előrukkoljon a mindenből aranyat csináló Blizzard.

Hirdetés

A legújabb álláshirdetésük szerint az új projekt egy titokzatos MMO RTS lesz, akit pedig felvesznek, annak profinak kell lennie a Unity játékfejlesztő platformban és komoly tapasztalattal kell rendelkeznie az iOS és Android rendszerekre való fejlesztésben is. Egyelőre nem világos, hogy ez a májusban megszellőztetett Warcraft spin-off mobiljáték  lesz-e, vagy egy teljesen új IP. 

A felhívás többi része sajnos nem tartalmaz érdemi információt arról, hogy mi készül a Blizzardnál fű alatt, viszont a NeoGAF fórumozói összegyűjtöttek minden munkaerő kereséssel kapcsolatos posztot, és szerintük nem egy, hanem két bejelentetlen címen dolgozik aktívan a stúdió. A másik egy FPS lehet, amely az Overwatch motorját használja. Nyilván a hivatalos bejelentésekig ezek csak spekulációk, de jó eljátszani a gondolattal. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)