Hirdetés

Több mobiljátékon is dolgozik a Blizzard

|

A Diablo Immortal csak a kezdet lesz. Viszont a PC-s játékosokról sem feledkeznek el, továbbra is több még be nem jelentett Diablo projektet fejlesztenek.

Hirdetés

Valószínűleg csak az nem hallott még a Diablo Immortal félresikerült bejelentéséről, aki az elmúlt napokban egy kő alatt élt. Az idei BlizzConon bemutatott mobilos Diablo miatt rengeteg rajongó lett dühös, a jelek szerint azonban a hatalmas méreteket öltő harag dacára sem tervezi megváltoztatni az elképzeléseit a Blizzard, sőt még jobban szeretne a mobilos irány felé haladni.

Hirdetés

Minderről Allen Adham, a cég társalapítója mesélt nemrég. Nyugodtan kijelenthetjük tehát, hogy a Diablo Immortal csak a kezdet lesz és a PC-s, illetve konzolos Blizzard címek mellett több mobiljátékra is számíthatunk a jövőben. 

"Az elmúlt pár évben az asztali gépek mellől sokan áttértünk arra, hogy órákon át telefonunkon is játsszunk, legjobb fejlesztőink közül jó páran pedig most is mobilos címeken dolgoznak, amik az összes IP-nket érintik. Ezek közül egyesek külső partnerrel készülnek, mint például a Diablo Immortal. Mások viszont teljes egészében belső fejlesztések, ezekkel kapcsolatban hamarosan meg is osztunk pár információt. Jelenleg több játékon dolgozunk, mint a Blizzard eddigi történetében valaha".

- mondta Adham, majd kitért arra is, hogy azért döntöttek egy mobilos Diablo elkészítése mellett, mert mostanra ért el oda a mobiltelefonos technológia, hogy a játékok hitelességének foka hasonló lehet egy PC-s vagy konzolos címhez. Azt is hozzátette, hogy a Diablo Immortal remek lehetőséget biztosít a játékosbázis kibővítésére, egy teljesen új réteg ismerkedhet meg a szériával, köztük Észak-Amerika fiataljai, akik közül sokan elsősorban telefonjukon játszanak. 

Végezetül ezekkel a mondatokkal zárta mondandóját, amelyekből azért a hardcore fanok is remény meríthetnek: 

"Az elkötelezett PC-s rajongóinknak mondom, hogy továbbra is több diablós csapat dolgozik többféle még be nem jelentett Diablo projekten. Nem feledkeztünk el rólatok. A jövő fényes, hamarosan jelentkezünk."

Az elmondottak alapján tehát a Diablo Immortalon kívül nem is egy, hanem több még be nem jelentett Diablo játék készül, szóval előbb vagy utóbb mindenki megkapja majd, amit akar: a mobilos játékosok egy csomó Blizzard címhez kapcsolódó játékot nyomkodhatnak, a keményvonalas rajongók pedig idővel új Diablókat nyúzhatnak PC-n (és valószínűleg konzolon).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)