Hirdetés

Pokémon GO ihletésű WarCraft mobiljátékon dolgozik a Blizzard

|

Lehet, hogy hamarosan a valóságban fogunk raidelni orc, blood elf, és troll haverjainkkal?

Hirdetés

Ugyan a Diablo sorozat rajongói nem volt elmosva a Diablo: Immortal bejelentését követően, a Blizzard halad szépen tovább a mobiljátékos terveivel. Azt már egy ideje sejteni lehetett, hogy készül egy WarCraft témájú apróság is, de eddig nem tudtuk, hogy mi lehet az.

Hirdetés

A Kotaku hosszas, leginkább a Diablo franchise-t érintő cikkéből viszont kiderült, hogy egy kisebb, cégen belüli csapat dolgozik egy Pokémon GO ihletésű projekten, ami a WarCraft világra épül. A jelentés szerint Cory Stockton vezető dizájner hatalmas Pokémon rajongó, sok más blizzardos arc mellett. Elmondása szerint folyamatos versengés van cégen belül a Pokémon GO eredmények alapján.

Ez a kis házi bajnokság pedig megihlette a csapatot, akik már nagyban dolgoznak a projekten. Elmondásuk szerint sokkal részletesebb és nagyobb játék lesz ez, mint a Pokémon GO, és tartalmazni fog teljes mértékben egyjátékos kalandokat is. Ennél több részletet egyelőre nem tudunk, de ez így azért nem hangzik olyan rosszul.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)