Hirdetés

BlizzCon 2013 - mobilokra is jön a Hearthstone, jövő hónapban nyílt béta

|

Jelenleg még tart a zárt béta fázis, de hamarosan már bárki kipróbálhatja a Hearthstone-t, kicsivel később pedig a mobilosok is beszállhatnak a buliba.

Hirdetés

Rob Pardo, a cég CCO-ja beszélt a BlizzCon 2013-on a Hearthstone-ról, amivel már most is rengeteg szerencsés játszik, de vannak, akik továbbra sem jutottak kódhoz.

Jó hír viszont, hogy jövő hónapban indul a nyílt béta, amiben már bárki részt vehet, aki rendelkezik Battle.net felhasználói fiókkal. Emellett fejlesztik a Hearthstone iOS-es és androidos változatát, ami 2014 második felében jelenik majd meg, és alighanem szintén ingyenes lesz. A BlizzCon 2013 résztvevői kipróbálhatják egy táblagépen, és mindenki kap egy különleges kártyát, az Elite Tauren Chieftaint (mennyire király!)

Mi azért továbbra is osztogatunk kódokat, figyeljétek a GSO-t és a GameStar Facebook oldalát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)