Hirdetés

Bloodstained és még 4 új mobiljáték, amire érdemes figyelni

|

Lassul a játékipar, mobiljátékokból sem kapunk sokat, de ami jön, az legalább kiemelten érdekes.

Hirdetés

Miközben persze nem felejtjük el, hogy négy nap, és megjelenik a Cyberpunk 2077, vannak olyan pillanatok, amikor elszólít a kötelesség a PC-nk vagy konzolunk elől, és kénytelenek vagyunk valamit mobilon keresni. Sajnos most az a furcsa helyzet állt elő, hogy az érdekesebb játékok jó része nem érhető el a mi régiónkban, úgyhogy egy a szokásosnál szűkebb listával tudtunk most jelentkezni nektek, de azért van rajta olyan, amit különösen érdemes kipróbálni.

Hirdetés

Kiemelt mobiljáték megjelenések

Bloodstained: Ritual of the Night (iOS, Android) - 3490 Ft / 3799 Ft

2019 nyarán jelent meg a Kickstarter segítségével megvalósuló Bloodstained: Ritual of the Night, amiben a metroidvaniák minden jellegzetessége megtalálható volt. Az teszi igazán különlegessé, hogy a Castlevania sorozat egyik formálója, Koji Igarashi készítette. Most már mobilon is végigjátszhatjuk teljes egészében.

További mobiljáték megjelenések

The Complex (iOS, Android) - 2290 Ft / 2499 Ft

Million Dungeon (iOS) - 1790 Ft

Startup Panic (iOS, Android) - 2290 Ft

WWE Undefeated (iOS, Android) - ingyenes

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)