Hirdetés

Boom Mania és még 7 új mobiljáték, amire érdemes figyelni

|

Váratlan helyről érkezett a hét kiemelt játéka.

Hirdetés

Arra többször is láttunk már példát, hogy egy társasjátékokban utazó cég digitális felületekre ülteti át alkotásait, de az viszonylag ritkán fordul elő, hogy mobiljáték-fejlesztésbe vagy kiadásba vágnak bele. Márpedig a Czech Games Edition most kiadott egy a társasokhoz sehogy nem kapcsolódó játékot, ami a Bombermanek kedvelőinek lesz igazán érdekes.

Hirdetés

Kiemelt mobiljáték megjelenések

Boom Mania (iOS, Android) - 1290 Ft / 1790 Ft

A társasjátékairól (Fedőnevek, Arnak elveszett romjai, Korokon át) ismert Czech Games Edition most egy a Bombermant idéző akció-kalandjátékot adott ki mobilokra. Véletlenszerűen generált pályákon, kilenc egyedi környezetben harcolhatunk a goblinok világának megmentéséért.

További mobiljáték megjelenések

A Story of A Company! (iOS, Android) - ingyenes

AlchiMerge: Merge & Craft (iOS, Android) - ingyenes

The Brave Nerd (iOS, Android) - ingyenes

A folytatáshoz lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)