Hirdetés

Bori X - mobiljátékkal ünnepli születésnapját a Péterfy Bori & Love Band

|

Tíz éve működik már az alternatív zenekar, egy iOS-es és androidos játékkal koronázzák ezt meg.

Hirdetés

Általában óriási koncerttel vagy valami hasonlóval szokták ünnepelni a bandák az évfordulójukat, viszonylag ritka, hogy valaki mobiljátékot fejleszttet az alkalomra. 

A Bori X-et a magyar Once Digital Arts a Péterfy Bori & Love Banddel együtt készítette, és lényegében egy endless runner az énekesnővel a főszerepben. Tüskés objektumokat, szörnyeket és vámpirokat kell kerülgetni, miközben próbálunk minél több drágakövet, parfümöt, egyéb, felvehetőnek látszó tárgyat összeszedni. Közben a zenekar új dala, a Föld hívja Földet szól. Nem is a játékmenete miatt érdekes, hanem azért, hogy egyáltalán ilyen születik hazánkban.

Nem nagyon bonyolult, és aki eljut 30 ezerig, egyrészt megkapja a banda összes eddigi dalát, másrészt részt vesz egy sorsoláson, amin a november 17-ei lemezbemutató koncertre nyerhet jegyet. Idővel új pályák és dalok érkeznek majd, úgyhogy érdemes figyelni a frissítéseket. iOS-re innen, Androidra innen tudjátok leszedni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)