Hirdetés

Mobilokra megy a Brawlhalla, már jelentkezhetünk a bétára

|

A világbajnokság nem csak izgalmas meccseket, de egy izgalmas bejelentést is hozott. Hamarosan a zsebedben hordhatod kedvenc bunyós címedet.

Hirdetés

A Brawlhalla egy Super Smash Bros.-hoz hasonló online verekedős játék, amiben a célunk, hogy kiüssük ellenfeleinket a ringből. Ellentétben a Nintendo játékával, ez egy ingyenesen játszható cím, és már minden jelenlegi generációs konzolra megjelent. A következő állomás a mobil lesz.

Hirdetés

A Ubisoft és a Blue Mammoth Games a Brawlhalla World Championship alatt bejelentették, hogy a játék 2020-ban iOS és Android platformokra is megjelenik majd. A fejlesztők minden tartalmat átportolnak, köztük a crossover hősöket is. A mobilváltozatban lesz cross-play a nagy tesókkal, de ettől még a cross-save beépítése egyáltalán nem biztos.

A mobilos Brawlhalla zárt bétájára itt már tudtok jelentkezni. A játék már elérhető PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)