Hirdetés

Bridge Constructor: The Walking Dead és még 9 új mobiljáték, amire érdemes figyelni

|

A Moonlighter is megérkezett iOS-re, újabb, PC-n már sikeres játékot vihetünk magunkkal bárhova.

Hirdetés

A múlt héten elfelejtettünk szólni róla, de most utólag jeleznénk, hogy a PlayStation 5-ös megjelenéssel egyidőben bekerült az Apple Arcade kínálatába az Abzû fejlesztőinek újdonsága, a The Pathless, így az iPhone-on, iPaden, Apple TV-n és Mac-en is játszható. Mindenkitől jó pontszámokat kap, támogatja a kontrollerek használatát is, feltétlenül adjatok neki egy esélyt, ha van aktív előfizetésetek. Én egyébként most az All of You nevű, nagyon aranyos, a Framedhez hasonló panelcserélgetős mechanikákat használó játékra találtam rá, ez is megérdemel egy esélyt

Hirdetés

Kiemelt mobiljáték megjelenések

Bridge Constructor: The Walking Dead (iOS, Android) - 1790 Ft

Láttunk már néhány egészen érdekes crossovert, de még mindig meglepett minket a Bridge Constructor és a The Walking Dead összeolvadása. A játékban statikailag kifogástalan hidakat és halálos csapdákat kell építenünk, miközben persze zombik hordái fenyegetik a túlélők jólétét. Munkánkat Daryl, Michonne, Eugene és más, a sorozatból ismert karakterek segítik.

Moonlighter (iOS) - 4490 Ft

A 11 bit Studios játéka egészen érdekes: az akció-szerepjátékban amellett, hogy egy boltot kell üzemeltetnünk, megbirkózva annak minden kihívásával, harcok is várnak ránk, lootot gyűjthetünk, barátokat szerezhetünk, a New Game+ módban pedig új élményeket szerezhetünk.

További mobiljáték megjelenések

DeLight: The Journey Home (iOS, Android) - ingyenes

The First Tree (iOS, Android) - 1790 Ft / 1899 Ft

Freeway Fury: Annihilation (iOS, Android) - ingyenes

Hellopet House (iOS, Android) - ingyenes

Queen Rules (iOS) - 699 Ft

Slay the Beat (iOS, Android) - ingyenes

Tomb Toad (iOS, Android) - 1490 Ft / 1199 Ft

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)