Hirdetés

Broken Age, MonsterBag - 2015. áprilisi handheld játékmegjelenések

|

A PC-sek és konzolosok áprilisban is rengeteg érdekes címet próbálhatnak ki, de a kézikonzolosok sem fognak unatkozni.

Hirdetés

A Nintendo közeljövőre vonatkozó terveibe épp ma nyerhettünk betekintést, és sok minden történik majd áprilisban, is de ezek közül csak egy érinti azokat, akik New Nintendo 3DS-en szeretnének valami újat játszani: a Xenoblade Chronicles 3D megjelenés. A PlayStation Vita tulajok a páréves Killzone Mercenary mellé megkapják ajándékba a MonsterBaget, de ők egyébként is viszonylag nagy választékból szemezgethetnek. Lássuk, mit hoz az április azoknak, akik nem mondanak nemet a kisebb kijelzőknek.

 

Hearthstone: Blackrock Mountain - április 2. - iOS, Android

A Hearthstone szerencsére már jó ideje jelen van a két legnépszerűbb mobil platformon is, bár az okostelefonos változatokra várhatunk még egy kicsit. A Blackrock Mountain adventure természetesen pont ugyanazt hozza, mint PC-re és Mac-re: öt új szárnyat, új bossokat, kártyákat, satöbbi.

Xenoblade Chronicles 3D - április 2. - New Nintendo 3DS

A Wii-re 2010-ben megjelent JRPG, a Xenoblade Chronicles 3DS-es változatát a mai naptól fogva vásárolhatjuk meg Európában, kizárólag az New Nintendo 3DS-re (korábbi hardver nem futtatja). Az eredeti játék hatalmas siker lett, a kritikusok egyöntetűen 90 feletti pontszámokkal illették, és Metacritic átlaga alapján ez a változat sem veszített sokat értékéből. A műfaj kedvelői feltétlenül pillantsanak rá.

 

MonsterBag - április 8. - PlayStation Vita 

A MonsterBagről már olvashattatok az áprilisi PlayStation Plus ingyen játékokkal foglalkozó cikkünkben, és reméljük ti is annyira kíváncsiak vagytok rá, mint mi. A játékban egy kis kék szörnnyel kell ellopakodni emberek között, figyelve arra, hogy milyen irányba néznek, hogyan viselkednek; ha elkapnak, végünk van. 

Titan Souls - április 14. - PlayStation Vita

A megannyi cross-buy-os játék egyike a Titan Souls, avagy a „minimalista Dark Souls”, amit PlayStation 4 mellett PS Vitán is játszhatunk. A cél természetesen ugyanaz: megküzdeni a bossokkal, jól eltalálni a gyengepontjukat, és vigyázni arra, hogy minket ne találjanak el. Természetesen cross-buy-os, tehát a két változatért elég egyszer fizetni.

 

Shovel Knight - április 21. - PlayStation Vita

A Shovel Knight ugyancsak cross-buy-os, de PS4 és PS Vita mellett PS3-ra is elérhető, és mentéseinket szabadon vihetjük a platformok között. Egy egyszerű kis retro platformer, amiben alapvetően egy ásóval rohangáló lovagot irányítva kell kincseket gyűjtögetni és rosszakat elintézni. A God of War rajongók örülhetnek, ugyanis PlayStationön Kratos is játszható karakter, de ő nyilván nem ásóval harcol.

 

Broken Age - április 28. - PlayStation Vita 

Megjelenik végre a Broken Age: Act 2, de ami fontosabb (már akinek, nézőpont kérdése, ugye), hogy PlayStation platformokra érkezik maga a teljes játék. Biztosan hallottatok már róla, de ha nem: két főhőst kell terelgetni, akik két nagyon különböző világban élnek, életük mégis nagyon hasonló. Ennél többet inkább nem mondunk, feltétlenül próbáljátok ki, ha tehetitek. A cross buy és cross save itt sem maradhatott ki.

2015. május kézikonzolos játékmegjelenések

Code Name S.T.E.A.M - május 15. - Nintendo 3DS

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)