Hirdetés

Call of Duty: Advanced Warfare - ezt tudja a mobilos alkalmazás

|

A Call of Duty: Advanced Warfare is kap egy mobilos társalkalmazást, amivel akkor sem kell elszakadnunk a játéktól, ha épp nem vagyunk gép előtt.

Hirdetés

Ma már rengeteg AAA játék jelenik meg mobilos társappal, de ezeknek a valódi haszna gyakran elenyésző. A Call of Duty: Advanced Warfare esetében ez nagyban fog attól függeni, hogy mennyire vagy aktív klántag. Vagy mennyire adsz a külsőségekre.

Az iOS, Android, Windows Phone és Kindle mobilokra és tabletekre érkező app a játékos- és klánprofilok megtekintése mellett lehetőséget ad a klánok létrehozására és menedzselésére. Ennek az egyik legfontosabb eleme, a Clan Wars nevű metajáték lesz.

Ebben a klánok egy bizonyos időkeretben megnyert multis meccsekért pontokat szerezhetnek, aki pedig a legtöbb pontot szerzi, egy világtérképen elfoglalhat egy kulcsfontosságú létesítményt. Ezáltal a legügyesebbek klánpontokhoz és játékbeli XP-bónuszhoz juthatnak.

 

A rendszer egyébként nem a világ összes klánja ellen versenyeztet, hanem egy kiválasztott halmazba tesz, amiben hasonló méretű és erősségű klánok találhatóak, és hogy ez látható is legyen, lesznek csak a Clan Wars módban jól teljesítőknek fenntartott speciális felszerelések is.

Emellett a korábbi Call of Dutykhoz hasonlóan az Advanced Warfare-ben is csinálhatunk magunknak saját logókat (játékosként és klánszinten is), amiket szintén megtervezhetünk az alkalmazásban. És hogy hogy is néz ki az app, ebben a videóban le is csekkolhatjátok:

Nektek melyik játékhoz tarrtozó társalkalmazás jött be eddig a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)