Hirdetés

Call of Duty mobiljátékon dolgoznak a Candy Crush fejlesztői

|

Egyelőre még nem tudni sokat, de az biztos, hogy nemsokára valamilyen Call of Duty spin-offot vihetünk magunkkal a zsebünkben.

Hirdetés

Még tavaly az Activision 6 milliárd dollárért vette meg a Candy Crush fejlesztőit, akik azóta is titokban, valahol egy pincében dolgoznak következő címükön. Mint kiderült ez egy Call of Duty lesz.

Persze a munka korai fázisában vannak, így egyelőre semmi konkrétat nem tudhatunk meg készülő játékról. Annyit tudunk, hogy egyelőre művészeti vezetőt, pálya tervezőt, vezető rendszertervezőt, és UI/UX dizájnert keresnek a projekthez.

"A célunk az, hogy egy friss, könnyen elérhető és közösségi élményt biztosítsunk, ami hű a jól ismert játékhoz."

Ugyan vannak már mobilokra egészen jól működő lövöldék, meglepődnénk, ha ettől a csapattól valami ilyesmit kapnánk. Bármit megtudunk, azonnal szólunk nektek is, addig mondjátok el, hogy szerintetek milyen lenne egy jó mobilos CoD? Lehet, hogy valami stratégiai vonal felé kellene nyitni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)