Hirdetés

Call of Duty: Heroes megjelenés - itt kempelek látod, ez az a bázis

|

Megjelent a mobilos és tabletes Call of Duty: Heroes, amelyben a Clash of Clans játékmenetére hasonlító stratégiában térnek vissza a Modern Warfare és Black Ops epizódok kedvelt karakterei.

Hirdetés

Emlékeztek még a Star Wars: Commanderre? Az Activision most ugyanezt hozta el nekünk a Call of Duty: Heroes képében, csak éppen a fejlesztést végző Faceroll a Call of Duty világába ültette a koncepciót és kiaknázta annak sajátosságait.

Megérkezett a free-to-play Call of Duty: Heroes, amelyben a már jól bejáratott receptet felhasználva egy apró bázist kapunk kezdetben, hogy építgetve, fejlesztgetve, egységeket gyártva és más játékosokkal harcolva a legjobbakká váljunk. Han Solo és társai helyett (pedig az lett volna az igazán nagy húzás) most a Call of Duty: Modern Warfare és Black Ops epizódjainak legnépszerűbb karaktereit kapjuk meg speciális képességekkel (killstreakekkel) bíró hősökként, így többek között Captain Price, Soap MacTavish, valamint Mike Harper is lesi a parancsainkat. Mindezt megnézhetitek a gyakorlatban is egy korábbi gameplay videónak köszönhetően:

Az ingyenes, de mikrotranzakciót természetesen tartalmazó Call of Duty: Heroes tölthető az App Store-on keresztül iPhone, iPad és iPod készülékekre (inkább csak az újabb modellekre), valamint a Windows 8-as tabletekre, de a későbbiek folyamán Androidra is elérhető lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)