Hirdetés

Megjött a Call of Duty: Mobile új szezonja, már Soappal is lövöldözhetünk

|

Mindenféle jósággal megpakolt Battle Pass érkezett, de hoztak egy kevésbé jó hírt is a fejlesztők.

Hirdetés

Egy ideje már nem csak PC-n és konzolokon élvezhetjük a Call of Duty széria által nyújtott élményt, hiszen a Call of Duty: Mobile-nak hála telefonunkon mindenhova magunkkal vihetjük a háborúsdit. Ráadásul most érdemes is lehet visszanézni a játékba, mivel egy vagonnyi új tartalmat hoztak nekünk a fejlesztők.

Hirdetés

Az Activision úgy döntött, mostantól kezdve nem számozott, hanem egyedi névvel ellátott szezonok lesznek, és már meg is jött az első ilyen, ami a Disavowed elnevezést kapta. Ahogy az várható volt, élesedett egy teljesen friss Battle Pass, amit megvásárolva azonnal elérhetővé válik a széria legendás katonája, John "Soap" MacTavish, így már őt irányítva is harcba vonulhatunk. Sőt, befutott a játék legelső női operátora is, Urban Tracker, akit szintén a Battle Passben érhetünk el.

Fontos újdonság a Cage nevű pálya megérkezése is, ami a Call of Duty: Mobile legelső egyedi harctere, tele fedezékekkel és megannyi taktikai lehetőséggel. Emellett pedig jött egy vadonatúj képesség is, amit használva bevethetjük a Black Ops III-ban megismert H.I.V.E. fegyvert és elég kellemetlen meglepetést okozhatunk ellenfeleinknek. Ezt többféle feladat elvégzésével tudjuk bezsebelni, ám nem árt sietni, mivel csak március 10-ig lesz elérhető.

Ha kíváncsiak vagytok a Disavowed szezonnal érkezett összes újdonságra, feltétlenül vessetek egy pillantást a fejlesztők hivatalos Reddit-bejegyzésére.

Az újdonságok bejelentésével együtt az is kiderült, hogy március 25-én kikerül a Zombies Mode a játékból. Ennek valószínűleg az az oka, hogy a játékmód nem érte el az fejlesztők által elvárt szintet, és így inkább a többi mód csiszolgatására fordítják az energiájukat. Ugyanakkor elképzelhető, hogy a jövőben visszatérnek a zombik a második, Nacth Der Untoten nevű pályával együtt.

Szerintetek elegendő újdonságot hozott az új szezon?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)