Hirdetés

A Call of Duty: Mobile lett az év androidos játéka

|

A Tencent és az Activision összefogásában készült ingyenes lövölde három díjat is megnyert a mobilplatformon.

Hirdetés

A Call of Duty: Mobile a megjelenése óta szakadatlanul menetel előre. A játék már az első néhány napban több millió érdeklődőt gyűjtött maga köré, és azóta is számtalan tartalmi frissítéssel tartja benn őket. Tényleg elég nagy dolog, hogy egy ilyen minőségű játékot játszhatunk mobilon, ráadásul teljesen ingyenesen.

Hirdetés

Nem is csoda, hogy a Google Play a Call of Duty: Mobile-t nevezte ki a 2019-es év legjobb mobiljátékának. A mezőny nem volt gyenge, hiszen a Supercell kifejezetten mókás, Brawl Stars című kompetitív akciójátéka is idén jött ki, olyan nevek mellett, mint a szintén népszerű Rumble Stars Football, Tacticool és a Tennis Clash. A Call of Duty egyébként még bezsebelte az idei közönségdíjat, és a legjobb kompetitív címnek járó díjakat is.

További Google Play díjazottak 2019-ben:

Legjobb indie játékok:

- Ailment
- Chuchel
- Grimvalor
- Stardew Valley
- Tiny Room Stories: Town Mystery

Legjobb casual játékok:

- Angry Birds Dream Blast
- Diner Dash Adventures
- Golf Peaks
- Mario Kart Tour
- Vineyard Valley: Match & Blast

Legjobb innovatív játékok:

- Archero
- Assassin's Creed Rebellion
- Auto Chess
- The Elder Scrolls: Blades
- Minit

Az Apple is leközölte saját toplistáit, ezeket megtaláljátok a PC World vonatkozó cikkében.

Ha van mobiljáték, amit kifejezetten élveztetek idén, de nem látjátok a listán, akkor dobjátok be kommentbe. Mindig örömmel fogadok ajánlásokat, amik hatására még lassabban írom meg a napi híreket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)