Hirdetés

Call of Duty Mobile - pörög a halloweeni ünneplés

|

Természetesen a Call of Duty Mobile fejlesztői sem hagyták ki a lehetőséget egy kis játékbeli borzongatásra.

Hirdetés

A Call of Duty Mobile hatalmas játékostábort szedett össze magának, így a fejlesztők most rápörögtek a tartalomgyártásra, hogy legyen mivel szórakoztatni az összegyűlt tömeget. A halloweeni eseményre például összedobtak egy ünnepi Standoff verziót, amely ráadásul ismerős lesz régi CoD játékosoknak is.

Hirdetés

A népszerű Black Ops 2 pálya borzongatós sötétséggel tárul elénk TDM, Domination és Search and Destroy módokban. A feldíszített pályán túl kaptunk rengeteg limitált ideig elérhető skillt, tárgyat, scoresheetet és rengeteg más apróságot. Mindemellett azok, akik nem akarnak egy fillért sem költeni a lövöldére most rengeteg lootot szedhetnek össze ládáktól a fegyvereken át a kisebb apróságokig.

Aki a letöltés után félretette a játékot, az most kapja elő, legalább néhány kör erejéig. A Call of Duty Mobile elérhető iOS és Android készülékekre is, szóval szabad a vásár.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)