Hirdetés

Call of Duty: Mobile - megvan, mikortól játszhatunk vele

|

A mobilos FPS megjelenése szerencsére nincs már messze.

Hirdetés

Valami megmagyarázhatatlan oknál fogva úgy döntött az Activision, hogy pár héttel a Call of Duty: Modern Warfare előtt adja ki a Call of Duty: Mobile-t. Talán épp az a célja, hogy hangolja a játékosokat a sorozat következő nagy epizódjára, ami egyáltalán nem egy rossz ötlet.

Hirdetés

A Tencent berkeiben üzemelő Timi Studio készítette el a Call of Duty: Mobile-t, ami nem valami fura stratégiai spin-off lesz, hanem egy - egyébként egész jól kinéző - FPS.  Kapunk többféle multiplayer módot (igen, battle royale-t is), illetve megjelennek benne olyan ismert pályák, mint a Crash, a Hijacked, valamint nyilván a Nuketown valamely variációja. Október 1-jén jelenik meg iOS-es és androidos okostelefonokra és táblagépekre, free-to-play lesz, ezért mindenképp adjatok neki egy esélyt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)