Hirdetés

Klasszikus pályával és új játékmóddal bővült a Call of Duty: Mobile

|

Ma kezdetét veszi a harmadik szezon is, ami új Battle Passt és egyéb tartalmakat hoz.

Hirdetés

Mindenki számára boldogságot hozott a Call of Duty: Mobile megjelenése: játékosok milliói pörgetik, emiatt pedig valószínűleg sem a Tencent, sem az Activision nem szomorkodik. Igyekeznek az érdeklődést úgy meghálálni, hogy frissen tartják a játékot. Január 19-én, tehát ma indul el a harmadik szezon, de az ezt felvezető frissítés elhozta a Scrapyard pályát is, amivel utoljára a Modern Warfare 2-ben találkozhattunk. 

Hirdetés

Ezt egyébként még egy map követi majd később, a Cage, ami vadonatúj, kicsi, és TDM-ben, Snipers Only-ban, Gun Game-ben, valamint FFA-ban lehet majd ellátogatni rá. A 8-as szintet elért játékosok kipróbálhatják a Rapid Fire módot, melyben végtelen lőszer és gránát, gyorsabban termelődő scorestreakek és skillek pörgetik fel az akciót.

A Battle Royale mód a Warfare változattal bővül: ebben két 20 fős csapat eshet egymásnak, ugyanúgy kutatni kell a cuccokat, viszont a halál nem végleges, és az a csapat nyer, amelyik előbb öl 150-et.

Az új Battle Pass jutalmaiért a mai naptól lehet küzdeni, ezek némelyikéről itt olvashattok bővebben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)