Hirdetés

150 millió játékos várja, hogyan változik meg a Call of Duty: Mobile, ezek a tervek

|

Az Activision mobilos részlegének feje beszélt arról, hogy milyen változtatásokat vezetnek be a jövőben a Call of Duty: Mobile kapcsán, mik a terveik a mikrotranzakciókkal, és hogy miért került ki a zombis játékmód.

Hirdetés

Elképesztő sikernek örvend a Call of Duty: Mobile, mivel letöltéseinek száma átlépte a 150 milliót, ennek hála pedig olyan bevételeket hoz az Activision konyhájára, aminek semelyik másik platform nem ér a nyomába. A Gamespot Chris Plummerrel, az Activision mobilos divíziójának elnökhelyettesével készített interjút, melyben jó pár érdekesség kiderült a játékról.

Hirdetés

A játékot a kínai Tencent egyik fejlesztőcsapata, a TiMi Studios készítette, Plummer szerint ez azért remek, mert a különböző világlátások kiegészítették egymást, ezért is lehetett ekkora siker világszerte. Persze a legtöbb szó az újonnan élesedő ötödik szezonról, a Steel Legionről eset, mely egy új pályát, a Call of Duty: Black Ops 2 egyik jófiúját, David  Masont és egy Reaper nevű harci robotot emel be a játszható karakterek közé, no meg persze egy rakás új fegyverrel is bővíti az arzenált - az ehhez érkező előzetest itt nézhetitek meg: 

Plummer beszélt arról is, hogy kicsit átalakítják a season rendszert, így minden hónap elsején érkeznek majd az új szezonok, hogy a megjelenések átláthatóbbak és kiszámíthatóbbak legyenek a közösségnek.

A nemrég eltávolított zombi módról is ejtett pár szót, melyet elmondása szerint elve időszakos eseménynek terveztek, most pedig azon dolgoznak, hogy egy kicsit megvariálják a játékmenetet, hogy a népszerű élőholtakkal tarkított móka visszatérhessen a későbbiekben. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)