Hirdetés

Call of Duty: Mobile - holnap reggel elözönlik a játékot a zombik

|

Sok újdonsággal készül nekünk az Activision, végre a hordozható zombik is megérkeznek a buliba.

Hirdetés

Nem titok, hogy a fejlesztők a mobilos Call of Dutyba is be szeretnék vezetni a rajongók által már jól ismert zombis játékmódot, hiszen már korábban szó esett erről. Most pedig már azt is tudjuk, mikor számíthatunk az új mókára, amivel együtt egyéb finomságok is érkeznek, többek közt a már nagyon várt kontrollertámogatás is.

Hirdetés

Az Activision ismertette velünk, hogy milyen újdonságokat fog hozni a Call of Duty: Mobile következő nagy frissítése, amelyben megtalálható lesz a régóta várt zombi mód, de érkeznek vadonatúj pályák, és végre valahára bekerül a sokak által kért kontrollertámogatás is, ami nagyban megkönnyítheti a játék irányítását. Emellett még jön egy új Battle Pass is, de ez elméletileg csak picit később, november 25-én.

A posztból kiderült, hogy nálunk november 23-án, reggel 6 órakor élesedik a patch, ami azt jelenti, hogy már holnap reggel, felkelés után nekiláthatunk zombikra vadászni.

It is nearly time to begin. The horde is coming... from r/CallOfDutyMobile

Ti kipróbáljátok majd a Call of Duty: Mobile újdonságait?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)