Hirdetés

Kikerül a Call of Duty: Mobile zombis játékmódja

|

Nem volt elég jó, így a fejlesztők inkább a többi módra koncentrálnak.

Hirdetés

A Call of Duty: Mobile március végén elveszíti a Zombies módot, de ez nem volt teljesen váratlan. Korábban is megjegyezték, hogy a Zombies csak limitált ideig lesz elérhető, csak nem tűzték ki a limitált idő végét. Most ezt pótolták: március 25-ig még lehet zombikat darálni mobilon, utána marad a multizás és a battle royale.

Hirdetés

Túl sokat nem magyaráztak a döntés kapcsán, egyszerűen elmondták, hogy a Zombies mód nem érte el azt a szintet, amit szerettek volna, és az erőforrásaikat inkább a Multiplay, a Battle Royale és a Ranked módokra áldozzák. Persze hozzátették, hogy ez nem jelenti a biztos véget: a jövőben visszatérhetnek még az élőholtak limitált időre, de csak egy-egy rövidebb esemény erejéig.

A Call of Duty: Mobile egyébként hatalmas sikert aratott világszerte. Az alkalmazás több mint 900 millió dollárt termelt az Activisionnek 2019. decemberében. A kiadó már több pénzt szed be mobilos játékokból, mint bármi másból, és ezt nagyrészt a COD: Mobile-nak köszönheti.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)