Hirdetés

Capcom, Bandai Namco és Sega együttműködés 3DS-re

|

A Capcom eddig is szívesen működött együtt más cégekkel, elég ha a Street Fighter x Tekken-t emlegetjük.

Hirdetés

Ma reggel Satoru Iwata, a Nintendo elnöke jelentette be, hogy egy új 3DS-es cím kedvéért a két céghez újabb partner csatlakozott - a Sega. Ebből sokféle spekulációt lehet elindítani - ugyanis ennél többet nem árultak el. 

Többen egy esetleges Street Fighter x Tekken x Sonic és barátai játékra gondolnak - azonban mindhárom cég kezében jó néhány franchise van, így más kombinációk is elképzelhetőek, én a magam részéről egy Resident Evil vs Dark Souls vs The House of Dead trióra tippelnék, de akár lehet Street Fighter x Tekken x Virtua Fighter is - és még van jó néhány kombináció,

Szerintetek mely három franchise keveredik majd a három cég új projektjében? Íme az újdonság teaser oldala, hátha ti okosabbak lesztek tőle. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)