Hirdetés

A Konami bejelentette az új Castlevania játékot

|

De sajnos nem azt, amiben reménykedtünk.

Hirdetés

A Konami már többször okozott a játékosoknak csalódást - például amikor egy új Metal Gear Solid beharangozása helyett egy pacsinkót jelentettek be -, ezt a nem éppen pozitív szokását pedig továbbra is gyakorolja, ugyanis lelepleződött a következő Castlevania cím is. 

Hirdetés

Merthogy a Castlevania: Grimoire of Souls neve hiába cseng ígéretesen, ez sajnos nem egy teljes értékű játék, mint amilyen a Castlevania: Lords of Shadow 2 volt, hanem egy iOS-re szánt mobiljáték, ráadásul a Konami hivatalos honlapja szerint egyelőre exkluzívan Japánban jelenik csak meg (a helyiek már jelentkezhetnek is a zárt bétára). A Grimoire of Souls sztorija a jövőben játszódik, amikor Drakula gróf megsemmisült és béke van, ám egy levél, amit Genya Arikado kap felbolygatja a nyugalmat: Drakula vissza fog térni. 

A rejtélyes Arikado az egyetlen, aki elég erővel rendelkezik, hogy felvegye a harcot Drakulával, de segítségére lesznek az előző Castlevania részekből ismert karakterek, így Alucard, Simon, Charlotte, Shanoa és Maria is. A Castlevania: Grimoire of Souls játékmenete egy négyfős, valós idejű "kooperatív" móka lesz a világ körül, ami arra enged következtetni, hogy az akciójáték előbb-utóbb Japánon kívül is meg fog jelenni. A megjelenési dátum egyelőre nem ismert. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)