Hirdetés

Ceville iPod-ra és iPhone-ra

|

A Kalypso Media díjnyertes kalandjátéka segítségével kíván betörni a mobiljátékok piacára.

Hirdetés

A tavasszal megjelent Ceville véleményem szerint az idei esztendő kellemes meglepetései közé tartozik. A humoros point & click kalandok közül csak a Tales of Monkey Island epizódjait tartom jobbnak az aktuális kínálatot vizslatva.



A Kalypso Media tehát Ceville, a töpörödött zsarnok, valamint Lilly szereplésével még karácsony előtt piacra dobja az iPhone, valamint iPod Touch készülékekre szánt játékot, amely a PC-s kalandjáték helyszíneit, zenei és hanganyagát, valamint sajátos grafikais stílusát is örökölte. A játékmenet azonban az árkád-ügyességi irányba mozdult el, amit személy szerint nem tartok túl jó ötletnek, de biztos ez a menő a szóban forgó platformokon.
Amennyiben a Ceville sikeresnek bizonyulna, akkor további Kalypso játékokra számíthatnak 2010-ben az iPhone és az iPod Touch készülékek tulajdonosai.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)