Hirdetés

Irányítottál már játékot a szívveréseddel?

|

Láttunk már szokatlan kontrollereket korábban, de a Champions of the Shengha mobiljáték valószínűleg köröket ver a legtöbbjükre. A célja pedig az, hogy segítsen a meditáció elsajátításában.

Hirdetés

A láncfűrész vagy éppen dob alakú kontrollerek, táncpadok és WiiMote-ok korában az ember már nem igazán lepődik meg egy-egy kézbe vehető agymenésen, de a BfB Labs legújabb ötlete még ezekhez képest is igen innovatívnak mondható.

A Champions of the Shengha egy új, ingyenesen letölthető mobiljáték, viszont az a csavar, hogy a játékhoz meg kell vásárolnunk egy 40 fontba (nagyjából 13 ezer forint) kerülő szenzort, amit a fejlesztők "magic transmitternek" hívnak. Az érzékelő valójában a szívritmusunk variabilitását méri, vagyis azt, hogy az egyes szívverések között mennyire változik az eltelt idő, ugyanis ez egy remek mércéje annak, hogy valaki mennyire nyugtalan.

Maga a játék alapvetően egy multiplayer kártyajáték (mint pl. a Hearthstone és társai), azonban a spellekhez nem elég megnyomnunk egy gombot, vagy feláldoznunk egy kis manát, hanem képeseknek kell lennünk arra, hogy irányítsuk az érzelmeinket.

A fejlesztők szerint akkor teljesítünk igazán jól a játékban, ha nyugodtak tudunk maradni, így valamilyen szinten a meditációhoz is lehet hasonlítani

és nem titkolt célja a csapatnak, hogy segítse a tinédzsereket abban, hogy megelőzzék a pánikbetegség kialakulását.

A Champions of the Shengha jelenleg az IndieGoGón keresi a támogatókat, szóval ha tetszik az ötlet, akkor mindenképpen nézzetek el a projekt oldalára. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)