Hirdetés

Child of Light, The Ratchet & Clank Trilogy - 2014. júliusi handheld játékmegjelenések

|

A gyönyörű Child of Light PlayStation Vitára is megjelent, a Sony a Ratchet & Clank játékokat gyűjtötte egy csomagba, a 2K Games pedig a Civilization Revolution 2-vel próbálja kihúzni az időt a Civilization Beyond Earth megjelenéséig.

Hirdetés

Talán feltűnt, hogy múlt időben írtunk mindhárom ebben a hónapban megjelenő játékról. Nos, ennek az a nagyon egyszerű oka, hogy mindhárom a héten, egész pontosan július 2-án jelent meg, tehát már akár most azonnal letölthetitek őket. A hónap további részében pangás lesz, viszont ezt a hármat nem valószínű, hogy egyhamar félre fogjátok tenni.

Child of Light - július 2. - PlayStation Vita

Az idei év kétségtelenül legművésziesebb játéka a Child of Light, ami nem sokkal PC-s és konzolos megjelenése után PlayStation Vitára is kapható lett mind digitális, mind dobozos formában. Azért érdemes a dobozost választani, mert abban minden DLC benne van, plusz egy bónusz küldetés, egy új karakter, és néhány gyűjtögetnivaló apróság.

Sid Meier’s Civilization Revolution 2 - július 2. - iOS

2008-ban jelent meg az első lebutított Civilization, a Revolution, ami csak konzolokra és mobil eszközökre volt kapható, és egy kevésbé hadcore réteget szólított meg, mint a sorozat főszálának darabjai. A Beyond Earth megjelenése előtt pár hónappal most megjött a Revolution 2, ezúttal már csak mobil eszközökre. Jelenleg iOS-re tudjátok megvásárolni, de heteken belül esedékes az androidos megjelenés is. 

The Ratchet & Clank Trilogy - július 2. - PlayStation Vita

A Ratchet & Clank Trilogyról hallhattatok már korábban, hiszen PS3-ra 2012 nyarán jelent meg, de az Insomniac Games és a Mass Media addig gyúrta az első 3, eredetileg PlayStation 2-es játékot tartalmazó csomagot, míg azt egy Vitára rá nem tudta zsúfolni. Ez épp az, aminek hangzik, ha szeretnétek nosztalgiázni, vagy kimaradtak a játékok és nem tudtok várni, hogy az Insomniac befejezze az első Ratchet & Clank PlayStation 4-es portját, mindenképp szerezzétek be.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)