Hirdetés

Defender of the Crown - így tér vissza a klasszikus

|

Mobiljátékként támad fel hamvaiból az 1986-ban Amigára megjelent stratégia, a Defender of the Crown.

Hirdetés

Kellyn Beck 1986-os csodatétele eredetileg Amigára jelent meg, de később számos platformra is átportolták a Cinemaware kiadó gondozásában, amely most örömmel jelentette be, hogy a retro stratégia iOS és Android rendszereken tért vissza.

A középkori Angliában járunk, Richárd király halála után, amely polgárháborút szült. Rajtunk múlik, hogy megvédjük a királyságot és a szabadságot a gyűlölt normannokkal szemben, azonban a győzelmet nem osztogatják ingyen: lovagi tornákon, kardpárbajokon és várostromokon keresztül juthatunk hozzá.

Ahhoz, hogy mindez sikerüljön nem csak mesteri kardforgatóvá, de profi katonai vezetővé is kell válnunk, viszont ha összejön, akkor Anglia koronája mellett egy gyönyörű lány kezét is elnyerjük.

Ennyit érdemes tudni a Defender of the Crown történetéről, amely teljes valójában tér vissza az iOS és Android eszközökre az Emulated Amiga Edition kiadás képében (már mindkettő verzió elérhető). A mobiljáték tartalmaz mindent, amit az eredeti változat is tudott, ráadásul továbbfejlesztett irányítással látták el, hogy a mobilok felületén is élvezhető legyen a játékmenet.

Nektek megvolt az 1986-os változat? Ha igen, ha nem, ezt kötelező kipróbálni, egy valódi gyöngyszemről van szó.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)