Hirdetés

Civilization Revolution 2 bejelentés - minimalista civilizálás mobilon

|

A konzolokról mobilra költöztetett Civilization spin-off, a Civilization Revolution folytatást kap, de ez kimondottan csak a mobilosoknak készül.

Hirdetés

2008-ban jelent meg PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra és Nintendo DS-re, 2009-ben iOS-re, 2012-ben pedig Windows Phone-ra a Civilization Revolution, ami alapjaiban megegyezett a széria fő részeivel, csak a játékmenetet és a megjelenítést végtelenül leegyszerűsítették.

A 2K Games folytatja a mobilpiacon való menetelését, július 2-án jön a Civilization Revolution 2, amit már alapvetően mobilokra terveztek. A grafika sokat fejlődött, az irányítás az érintőképernyőhöz igazodik, de a feladat ugyanaz maradt: teremtsünk civilizációt, majd terelgessük a különböző korokon át egészen a jövőig. A vezetők ugyanazok maradtak, köztük van Abraham Lincoln és Bonaparte Napoleon, de Winston Churchill és John F. Kennedy is csatlakozott a választható figurák táborához. A játék egyelőre csak iOS-re lesz kapható, de az androidos megjelenés is tervben van.

A következő nagy Civ, a Civilization: Beyond Earth ősszel érkezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)