Hirdetés

Civilization Revolution - iPhonera.

|

Nemrégiben az iPhone kapcsán arról vitáztunk, hogy sosem lesznek rá komoly játékok.

Hirdetés

Ez a feltételezés most jól megdőlt.

Megjelent a 2K Games üdvöskéje, a Civilization Revolution amely az AppStoreból be is szerezhető kemény 5 dollár lefizetéséért (ami kevesebb, mint 1000 forint). Ezért a felhasználók megkapják a játékot és 10 nél több szcenáriót.

A játékot a 2K Games China fejlesztette, intuitív módon használja az érintőképernyő adta lehetőségeket és aki ismeri a játékot más platformokról, az azonnal tudja kezelni.

Civiphone
Civiphone

A játék ugyanolyan addiktív, azaz függést okozó, mint más változatai - legnagyobb gondja talán az, hoy a grafika java részét a DS változatból vették át, ami nem épp a legszebb - a játék talán elbírt volna egy picit szebb grafikát. Egy 4x stratégiai játék már igazán komoly játéknak mondható, szóval mostantól már nem lehet arra hivatkozni, hogy iPhone-on sosem jönnek majd ki komoly játékok.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)