Hirdetés

Civilization VI - borsos áron jelent meg iPadre

|

Megérkezett a Civilization VI iPad verziója, ami a teljes PC-s élményt a kezeink közé adja. Mondjuk nem olcsón.

Hirdetés

A Civilization sorozatnak nem volt a legszebb történelme mobil eszközökön. A legtöbb esetben egy félvállról vett mobilos játékot kaptunk, ami közel sem volt annyira mély és kidolgozott mint nagy testvérei. Ezúttal azonban megkaptuk a teljes Civilization VI átiratot, ami pontról pontra a PC-s változatot hozza.

Hirdetés

A legújabb iPad modellekre letölthető játékban tényleg megvan minden, amit a nagy képernyős verziótól láttunk, és még az ára is stimmel. Magát az alkalmazást ingyen lehet letölteni, és 60 kört le is lehet vele nyomni. Utána azonban 30 dollárért (7800 Ft) fel kell oldani az egészet (ez csak a megjelenési kedvezmény, január 4 után 60 dollár, azaz nagyjából 15 000 Ft lesz az ára).

Ez egy iOS alkalmazásért csillagászati összeg, itt azonban tényleg egy prémium kategóriás, teljes értékű stratégiai játékról van szó. A rajongóknak így is megérheti. Androidos megjelenés egyelőre nem biztos, de a fejlesztők azt nyilatkozták, hogy szeretnének több platformra is megjelenni idővel. Meglátjuk, hogy sikerül-e. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)