Hirdetés

Megjelent iPadre a Civilization VI

|

A PC-n nagyjából egy éve kapható játékot egy az egyben átültették az Apple táblagépeire, ráadásul 60 körig ingyen játszható.

Hirdetés

Olyan szárnyalásnak indult most az App Store, hogy az valami megdöbbentő. Egy héttel ezelőtt érkezett egy rakás port, és most itt egy újabb kihagyhatatlan játék - csak sajnos meg is van az ára.

Hirdetés

A Civilization VI csak és kizárólag iPad Air 2-n, 2017-es iPaden, valamint iPad Prókon hajlandó futni, más készülékeken nem (akármit is állít a Store, a leírás alján ez az infó szerepel, ha más táblagépeken próbáljátok, számítsatok arra, hogy nem lesz kifogástalan az élmény), és január 4-éig féláron, 30 dollárnak megfelelő összegért lehet megvásárolni, utána annyiba fog kerülni, mint egy teljes árú PC-s játék. Nem tartalmaz semmilyen kiegészítőt vagy DLC-t, úgyhogy ha jó áron akarjátok megszerezni, még most csapjatok le rá. Ha szeretnétek megnézni, hogy fut, vagy kipróbálnátok, az App Store-ból letölthetitek, és 60 körig ingyen játszhatjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)