Hirdetés

A Clash Royale és a Severed lettek az év mobiljátékai az Apple szerint

|

Az Apple idén is díjazta az App Store legkiválóbb játékait, összesen tizenkét játékot talált különösen említésre méltónak.

Hirdetés

Egyértelmű, hogy a free-to-play játékok a legjövedelmezőbbek, és ezek dominálnak a mobil platformokon, de akad még néhány fejlesztő, aki hisz a teljes árú játékokban. Szerencsére ezekre is van igény.

Az Apple bejelentette, hogy a Clash of Clans fejlesztőinek idei játékát, a Clash Royale-t választotta a legjobb iPhone-os játéknak, míg a Reigns lett a második befutó. iPaden a PS Vitáról átköltöztetett Severed nyert, és a Chameleon Run lett az ezüstérmes. Az év tíz legjobb iPhone-játéka között szerepel még az Inks, a FIFA Mobile Football, a Klocki, a Rodeo Stampede: Sky Zoo Safari, a PKTBALL, a Snakebird, a Twofold Inc. és a The Trail. Míg a Lara Croft Go tavaly nyert, a Deus Ex Go a top 10-ből (vagy 12-ből, ha hozzávesszük az iPades játékokat) is kicsúszott. 

A legnépszerűbb ingyenes alkalmazás a Snapchat lett, a Pokémon Go a harmadik helyet szerezte meg. A fizetős appok között a Heads Up! győzött, de a top 10-be bekerült a Minecraft: Pocket Edition, a Geometry Dash, a Plague Inc. és a Bloons TD5 is.

Ti melyik mobilos játékkal játszottatok a legtöbbet idén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)