Hirdetés

Cobra Kai: Card Fighter és még 9 mobiljáték, amire érdemes figyelni

|

A Cobra Kai által keltett szeleket mobiljátékkal is igyekeznek meglovagolni.

Hirdetés

A Netflixen hullámokban tör mindig valami az élre, nemrég például a Cobra Kainak sikerült óriási sikereket elérnie. Meglepően jó is lett, mi is szívből tudjuk ajánlani, és ha már rákaptatok, a hét kiemelt mobiljátékának is adjatok egy esélyt - de azért nagyon sokat ne várjatok tőle. Ha az nem jön be, szerencsére most is van más, egy az átlagnál hosszabb listát tudtunk nektek hozni.

Hirdetés

Kiemelt mobiljáték megjelenések

Cobra Kai: Card Fighter (iOS, Android) - ingyenes

A Cobra Kai sorozatnak köszönhetően a Karate kölyök franchise újra a csúcson van, így adta magát, hogy mobiljáték is készüljön. A Card Fighterben kártyákat gyűjtögetünk, illetve körökre osztott harcokban küzdünk, fejlesztjük karaktereinket, azt csináljuk, amiket a mobiljátékokban általában szoktunk.

További mobiljáték megjelenések

Cube Escape Collection (iOS, Android) - ingyenes

Dungeon of the Endless: Apogee (iOS, Android) - 1790 Ft / 1590 Ft

Inner-Tube Climber (iOS, Android) - ingyenes

myVEGAS Bingo (iOS, Android) - ingyenes

Folytatásért lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)