Hirdetés

Colin McRae Rally - itt a mobilos kiadás (videó)

|

Ahogy az tegnap már kiszivárgott, a Codemasters nagy bejelentése nem más, mint hogy a Colin McRae Rally 2.0 iOS eszközökre költözött. És jól néz ki.

Hirdetés

Sokan vártak nagy visszatérést, sokan szerettek volna remake-et, de a Colin McRae sorozat a játékok fejlesztésénél jelentős mértékben közreműködő legenda távozása után már talán soha nem lesz az igazi.

Egyelőre viszont örülünk annak, hogy nem „Need for Speedesedett" el, és a DiRT játékok még mindig az autóversenyek kategóriájának élén trónolnak. A világot csak kis mértékben váltja meg a Colin McRae Rally iOS-es változatának megjelenése, amit az időeltolódás miatt az új-zélandi App Store-ból már tegnap meg lehett vásárolni, a világ minden pontjára viszont csak ma ért el. A játékért, amely a Colin McRae Rally 2.0 alapján készült, mindössze 4,49 eurót kell fizetni, de az iPad 2-nél és az iPhone 4S-nél régebbi készülékeken nem érdemes megpróbálni az elindítását. Nézzétek meg a frissen érkezett trailert is, hátha kedvet kaptok hozzá. Ha nem, akkor nosztalgiázzatok a Carmageddonnal, az legalább van Androidra is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)