Hirdetés

Command & Conquer Rivals - kiderült a megjelenési dátum, új trailer mutatja be a játékmechanikákat

|

Hamarosan megérkezik a mobilos stratégiai játék, addig egy felkészítő videóval tanulhatjuk meg a működését.

Hirdetés

A Command & Conquer: Rivals hírhedt E3-as bemutatója óta nem a játékosok szíve csücske, de ettől függetlenül már közel van a megjelenése. A játékot egyes régiókban már hónapok óta lehet tesztelni, de decemberben hivatalosan is megjelenik világszerte.

Hirdetés

A Rivals annyiban más, mint a többi Clash Royale klón, hogy itt nyersanyagot is kell termelnünk és épületeket is fel kell húznunk. Mindemellett az egységek irányítása is a mi feladatunk lesz. A mikromenedzsment jóval erősebb, mint az összes többi mobilos stratégiában, így aki szereti az ilyesmit, annak érdemes lesz futnia vele pár kört.

A Command & Conquer Rivals hivatalos megjelenése december 4., iOS és Android eszközökre érkezik. Nyugi, az EA már remastereket és folytatást is tervez PC-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)