Hirdetés

Company of Heroes - hamarosan bárhol játszhatjuk

|

A Relic legendás stratégiai játéka nem Switchre jelenik meg, hanem táblagépekre.

Hirdetés

A Feral Interactive jó néhány évvel foglalkozik már azzal, hogy remekül portol át játékokat Mac-re, iOS-re és Androidra. Nekik köszönhető, hogy a Rome: Total War, a Tropico, illetve a GRID Autosport is játszható iPhone-on és iPaden, méghozzá mindenféle szerencsétlenkedés nélkül (na jó, a kisebb képernyőkön lehetnek gondok a pontossággal).

Hirdetés

Most bejelentették, hogy a Relic Entertainment 2006-os, második világháborús stratégiai játékát, a Company of Heroest is átpakolják az Apple táblagépeire. Még nem tudni, pontosan melyeken fog működni, de mivel őszi megjelenést ígértek, valószínűleg a támogatott masinák listáját is közzéteszik nemsokára. Az androidosoknak sem kell aggódni: a ROME: Total War és a Barbarian Invasion kiegészítő számukra is elérhető, a Tropicóra pedig már lehet regisztrálni a Play Áruházban.

Egyébként a Company of Heroes franchise máig nagy népszerűségnek örvendhet, júniusban a társasjátékra is pillanatok alatt összegyűlt a szükséges összeg többszöröse.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)