Hirdetés

Construction Simulator 2+ és még 14 új mobiljáték, amire érdemes figyelni

|

Újabb klasszikusokkal bővült az Apple Arcade, és ismét érkezett egy ACA NEOGEO játék a felhozatalba.

Hirdetés

Amikor az Apple Arcade elstarolt, telepakolták izgalmas új játékokkal, de mostanra mindenki átrághatta magát mindegyiken. Az Apple-nek, miután kevesen döntöttek úgy, hogy játékukat az előfizetéses szolgáltatással kívánják elérhetővé tenni, az az ötlete támadt, hogy klasszikusokat húz újra elő, kiveteti belőlük a mikrotranzakciós elemeket, és ezekkel tölti fel a kínálatot. A héten kettő is érkezett, mindkettőt érdemes kipróbálni.

Hirdetés

Kiemelt mobiljáték megjelenések

Construction Simulator 2+ (Apple Arcade)

A szimulátorokkal ismertté vált astragon Entertainment nagy sikerű játékában több mint 40, licencelt gépet vezethetünk, miközben építkezéseken gondoskodunk arról, hogy minden rendben menjen. Több mint 60 meló vár ránk, mindegyik más izgalmakat tartogat.

Pro Snooker & Pool 2022+ (Apple Arcade)

Biliárdos játékból rengeteget találhatunk az alkalmazásboltokban, de kevés van, ami annyira valósághű és lenyűgöző, mint a Pro Snooker & Pool 2022+. 3D-s terekben guríthatjuk a golyókat, élvezhetjük a 60 fps által kínált folytonosságot, és akár még online többjátékos módokban is próbára tehetjük tudásunkat.

További mobiljáték megjelenések

Barcode Fingermon (iOS, Android) - 399 Ft / 359 Ft

Berserker Online (iOS, Android) - ingyenes

Crux: The Great Outdoors (iOS, Android) - 1690 Ft

A folytatásért lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2 3

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)