Hirdetés

Cortana, nyomd le a Sirit!

|

A Microsoft válasza a Sirire egy olyan hangos kereső, mely Cortana hangján válaszol nekünk. Volt már szó erről? Igen!

Hirdetés

Az MSFTNerd (Microsoftos szivárgások gyűjtőhelye) értesülései szerint már nagyban készül egy alkalmazás, mely a Cortana nevet viseli, és Lumia telefonokra készül. Áprilisra már ki is kerülhet, legalább is a fejlesztőknek szánt bétaverzió.

A weboldal információi szerint az alkalmazás hangjáért az a Jen Taylor felel, aki a Halo sorozatban Cortanát játszotta. Elvileg a hangos Bing szoftver iPhonera ősszel érkezik Amerikában, mielőtt megjelenne Windowsra és Xbox One-ra is 2015-ben, a Threshold részeként. A többi angol nyelvterületre 2015 végén, 2016 elején fut be.

Bár csak egy pletykáról van szó, mégis lehet ott valami, mivel ez már a harmadik alkalom, hogy Cortana neve felmerül. Először még tavaly csicseregtek őszi megjelenésről, aztán később felhozták a Threshold részeként. Ki csevegne szívesen Cortanaval?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)