Hirdetés

Counter-Strike 1.6 - már androidos mobilon is nyomhatod

|

Ha sűrűn utazol és már unod a klasszikus mobiljátékokat, akkor mondjuk vidd magaddal a CS-t, hogy a buszon is szidhasd a csalókat.

Hirdetés

Most egy pillanatra mindenki hagyja el a kétkedését. Igen, valószínűleg kevesebbszer találsz el bárkit mobillal, mint egy egérrel, de örüljünk, hogy már a Counter-Strike 1.6-ot is hurcolhatjuk a zsebünkben. Mondjuk egy kis trükközésre szükség lesz, de nem bonyolult a dolog.

Alapvetően a játék csak PC-re és konzolokra érhető el, de egy modder, Alibek Omarov elérte, hogy Androidon is fusson a cucc.

A telepítéshez szükség lesz egy Steames Counter-Strike 1.6 verzióra (a legfrissebb javítással), és Xash3D telepítésére.

Ha ezek megvannak, akkor már csak követnetek kell 3 nagyon egyszerű lépést és már futtathatjátok is a játékot, mondjuk így:

Ha valaki kipróbálta, akkor írja meg kommentben, hogy hogyan sikerült a telepítés, és hogy milyen élmény volt mobilon csapatni a klasszikust.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)