Hirdetés

Counter-Strike Mobilra! - Critical-Strike: Portable teszt

|

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a Counter-Strike széria minden időnk egyik legsikeresebb játék sorozata. Az első rész megjelenése óta több mint 13 év telt, mégis több millióan játszanak az eddig megjelent epizódokkal.

Hirdetés

A taktikai FPS-ek királya hatalmas rajongói táborra tett szert az évek alatt. Rengeteg játékmód jelent meg a programhoz, amiket mind-mind a játékosok fejlesztettek, gondoltak ki. Szerintem nem mondok újat, ha azt mondom „zombi mód”, vagy „gungame”.



Egy ugyanilyen lelkes, amatőr fejlesztőcsapat gondolta úgy, hogy mi lenne, ha teljes kényelemben, akár a buszon, vagy az iskola padja alatt is „csézhetnénk”. Ebből a gondolatból született meg később a Counter-Strike (nem hivatalos) mobil változata, a Critical-Strike: Portable.

A cikk folytatását a PocketStar blogon olvashatjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)