Hirdetés

Még egy profi is pánikol, ha egyszerre játszik a StarCraft II-vel és a Hearthstone-nal (videó)

|

A StarCraft II mellett akkor sem egyszerű Hearthstone-ozni, ha korábban tíz évig profiként nyomtad a Blizzard stratégiai játékát.

Hirdetés

CranK nem olyan sokkal ezelőttig hivatásos esportolóként szinte minden figyelmét a StarCraft II-nek szentelte, viszont mikor októberben feloszlott Totalbiscuit koreai csapata, az Axiom, felhagyott a versenyszerű játékkal. Sok más profihoz hasonlóan ő is a streamelést választotta folytatásként, az egyik közvetítése alatt pedig egy elég vad dolgot próbált ki.

Úgy döntött ugyanis, hogy megpróbál egyszerre lejátszani egy StarCraft II-meccset és egy kört a Hearthstone-ban. Bár a két játék alapvetően különbözik abban, hogy míg a StarCraftban rengeteg utasítást kell kiadnunk rövid idő alatt, addig a kártyajátékban inkább a saját és az ellenfelünk lehetséges lépéseinek előzetes tervezése kívánja meg a figyelmünket, az biztos, hogy egyik játékot sem érdemes csak félig odafigyelve játszani. Ezt az is bizonyítja, hogy még a fejben és az egérrel is az átlagnál sokkal gyorsabb CranK-nek is elég nagy falatnak bizonyult a szimultán játék. Ráadásul még azzal is megnehezítette a saját dolgát, hogy egy monitoron tartotta a két játékot és folyamatosan alt-tabolt közöttük, amire persze azért volt szükség, hogy a stream nézői mindkét játékot figyelemmel követhessék. Nem semmi.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)