Hirdetés

Kikerültek az első képek az új Crash Bandicoot játékból, de nem lesz mindenki boldog

|

Legalább nem lehet már messze a megjelenése.

Hirdetés

Eléggé valószínű, hogy a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy sikerének köszönhetően készül még Crash játék a jövőben PS5-re, illetve talán más konzolokra és PC-re is, viszont az Activision tudja, hogy a franchise-zal nem csak a hardcore gamereket szólíthatja meg, hanem az alkalmi játékosokat is.

Hirdetés

Ha már irdatlan mennyiségű pénzért bekebelezte a Candy Crush Sagát fejlesztő Kinget, a cég nem hagyja, hogy a dolgozók lábat lógassanak unottan. Facebookon, hirdetésben bukkant fel az első néhány kép egy Crash Bandicoot mobiljátékról, melyek alapján úgy tűnik, egy a Temple Runhoz vagy Subway Surfershez hasonló endless runnerre számíthatunk.

Az alkalmazásboltokra kerülő szövegek tesztelésében segítő Storemaven oldalán a játék leírása is szerepelt, és bár ezt azóta már eltávolították, valaki volt olyan ügyes, hogy lefotózta. A szöveg lényegében csak megerősíti a fentieket, valamint elárulja azt, hogy lesz bázisépítés is.

Nem várunk tőle sokat, de azért kipróbáljuk majd, és közben reméljük, egy AAA játék is formálódik a háttérben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)