Hirdetés

Egyes régiókban már elérhető az új Crash Bandicoot mobiljáték

|

Ugyan jelenleg még egy zárt tesztfázis folyik, néhányan már kipróbálhatják a Naughty Dog ikonikus karakterének mobilos kalandját.

Hirdetés

Az elmúlt években felújított Crash Bandicoot játékok meglepően sikeresek voltak, így a jelek szerint a játékosoknak továbbra is van igényük az őrült bandikut kalandjaira. Az Activision már korábban felvásárolta a Candy Crush Sagát is fejlesztő Kinget, és a remasterek sikerén felbuzdulva gyorsan ráállították őket a Crash Bandicoot Mobile elkészítésére, mely immáron játszható állapotban van, sőt néhányan  ki is próbálhatták.

Hirdetés

A Naughty Dog 3D platformerét viszonylag nehéz lehet átültetni az érintő képernyőkre, így inkább egy a Temple Runhoz és Subway Surferhez hasonló játékmenettel látták el a fejlesztők. Annyi a különbség, hogy itt nem a végtelenségbe futunk, hanem egy adott pályát kell teljesítsünk, melynek végén a széria egyik jól ismert gonoszát náspángolhatjuk el. A játékmenetre itt vethettek egy pillantást:

A fejlesztők közleménye szerint egyelőre még egy nagyon zárt körben, Malajziában tesztelik a játék funkcióit, arról pedig nem közöltek további infókat, hogy mikor válik szélesebb körben elérhetővé a Crash Bandicoot Mobile. Úgy néz ki, hogy első körben Androidos operációs rendszereken próbálhatjuk majd ki a King teljesen ingyenes (ennek fejében mikrotranzakciókkal valószínűleg jócskán megpakolt) játékát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)