Hirdetés

Crazy Taxi: City Rush - folytatódik a SEGA sorozata

|

Emlékeztek még a Crazy Taxi játékokra? Mi igen, és láthatóan a franchise megteremtője sem felejtette el, ugyanis már készíti az új részt, ami a City Rush alcímet kapta.

Hirdetés

Én fiatalabb koromban imádtam a Crazy Taxi játékokat. Egyik sem volt technikailag tökéletes, az autók néha bosszantóan gyengén viselkedtek, de hát nem minden játékban lehet egy csapat bikinimodellel felelőtlenül átszáguldani az egész városon.

Amíg a Grand Theft Auto erre nem ad lehetőséget, a Crazy Taxival kell beérnünk. A sorozat atyja, Kenji Kanno a Hardlight Studiosszal állt össze, hogy elkészítse a free-to-play Crazy Taxi: City Rush-t, melyben ígéretük szerint minden meglesz, amit a rajongók szerettek, de számos új funkciót is bevezetnek. Sajnos van egy hatalmas változás is, aminek így látatlanban egyelőre nem örülünk.

Ez pedig az, hogy nem szabadon járhatjuk be a várost, hanem ujjunkkal lapozva váltogathatunk a sávok között. Testreszabhatjuk a taxinkat és beállíthatjuk a tulajdonságait, a kampányban haladva új dolgokat oldhatunk fel, de gyanítható, hogy lesz egy végtelenített mód is. Képek és videó egyelőre nincsenek, a bejelentés mellé csupán a fenti teasert kaptuk. Megjelenés hamarosan iOS-re és Androidra.

A bejelentést megünneplendő egyébként ingyenes lett a Crazy Taxi mobilos portja, töltsétek le a Google Play-ről és az App Store-ból, amíg lehet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)